nieuwste editie

Rundschau Dames & Heren vakblad 2024 nr. 7-8

Artikel 1 van 4
€ 33,50

Dit is de vierde editie, nr. 7-8 van augustus-september, van het gecombineerde Rundschau vakblad voor Dames & Heren. Bij het design overzicht voor de Dames draait alles om het thema sterke, futuristische en extravagante jasjes en jassen. Om te vervolgen met 17 pagina’s patroontechniek met uitgebreide werkbeschrijvingen met tekeningen van jeans en een jack voor vrouwelijke rolstoelrijders, plus als extra de werkbeschrijvingen van twee modellen feestelijke jurken voor de komende herfst en winter.

Als extra zijn in deze editie patronen toegevoegd van diverse Dirndl kledingstukken, zoals een lijfje, een blouse, een rok en een schort (zie foto) in de maten 36-50.

Dit keer worden bij de Heren op de designer look foto pagina's verrassende nieuwe creaties getoond met gebruikmaking van strepen. Soms subtiel dan weer druk en of klassiek, je vind het allemaal terug in de mooiste creaties: colberts, broeken, shirts en gilets. Bij patroontechniek wordt met 14 pagina’s uitgebreid aandacht besteed aan het graderen, het vergroten of verkleinen van colberts en jassen. Ook hier weer met de gebruikelijke werkbeschrijvingen, berekeningen en tekeningen.

Het vakblad wordt geleverd inclusief de Engelse vertaling van de werkbeschrijvingen.

 

© 2016 - 2024 Marlo Fashion Magazines | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel